Inspectie / keuring van uw installatie

Controle op opgeleverd werk:
Elk VEB Erkend Beveiligingsbedrijf zal één maal per jaar gekeurd worden. Dit is geregeld in de VEB Kwaliteitsregeling. De VEB werkt voor deze keuringen met eigen VEB coaches en met externe inspecteurs van een inspectie instantie. Beide zijn uiteraard deskundig en bewezen betrouwbaar.

Uw Installatie?
Het kan dan ook gebeuren dat uw beveiligingsbedrijf vraagt of uw installatie gekeurd mag worden. Mocht deze vraag aan u gesteld worden, dan vragen wij om uw medewerking. Want alleen op deze manier kan de kwaliteit van het opgeleverde werk gewaarborgd en bewaakt worden. Uiteraard zal elke keuring / inspectie zorgvuldig, veilig en uiterst betrouwbaar worden uitgevoerd. Met uw gegevens wordt zeer vertrouwelijk omgegaan.  

Beveiligingsbedrijf van het jaar:
Elk jaar zal "Het beveiligingsbedrijf van het jaar" worden gekozen. De inspectie / keuringsresultaten zijn hier een belangrijke factor in.  

Vooraf aangekondigd:
Een VEB inspecteur zal nooit onaangekondigd bij u langskomen. Heeft u vragen over de inspectie/keuring die bij u plaatsvindt? Dan kunt u contact opnemen met het VEB secretariaat.