VEB Erkend Installatiebedrijf

Adviseren en installeren:
Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiliging. Daarom is het leveren van kwaliteit belangrijk. U wilt tenslotte uzelf profileren als een goed beveiligingsbedrijf en als zodanig ook opdrachten binnen halen. Door middel van de VEB erkenning zult u hierin slagen, omdat de VEB promoot dat u als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf aan de eisen en kwaliteitsnormen voldoet. Via uw erkenning zult u door uw klanten gevonden kunnen worden als vakman via het ledenoverzicht op de website van de VEB. 

Erkenning door de VEB:
U voldoet aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling en werkt conform de VRKI. U heeft het kwaliteitshandboek in uw bezit, stelt het intakedocument op en krijgt jaarlijkse een coaching en/of inspectiebezoek. Daarnaast voldoet u aan de wettelijke eisen die gesteld zijn in de Wet PBR. Door het volgen van gerichte trainingen en opleidingen is uw kennis up to date. Als aan alle kwaliteitseisen van de VEB 3 regeling is voldaan, bent u een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en kunt u kwaliteitsdocumenten (certificaat of opleveringsbewijs) afgeven. Ontbreekt één of meerdere eisen dan is een VEB erkenning niet mogelijk. 

Inspectiebeleid:
Voor alle installatiebedrijven geldt dat de jaarlijkse inspectie van opgeleverd werk verplicht is. De resultaten van deze inspectie zijn mede bepalend voor het bedrijf om de VEB erkenning te kunnen krijgen en/of te behouden. Gebaseerd op inspectieresultaten zal jaarlijks het "Beveiligingsbedrijf van het Jaar" worden gekozen.