PBO

Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)

PBO
Particuliere beveiliging wordt in Nederland steeds belangrijker. Vroeger vond men deze vorm van beveiliging meestal niet direct nodig, maar tegenwoordig kiezen mensen steeds vaker voor professionele particuliere beveiliging. Daarnaast groeit de behoefte aan particuliere alarmopvolging. De beperktere inzet van politie en overheid als het gaat om persoonsbeveiliging, speelt daarbij een belangrijke rol. Wij richten ons op een breed dienstenscala binnen de particuliere beveiliging, waaronder alarmopvolging, mobiele surveillance, objectbeveiliging, persoonsbeveiliging en receptie- en portiersdiensten.

Erkenning door de VEB:
U voldoet aan de VEB kwaliteitsregeling PBO en werkt overeenkomstig de eisen van de wettelijke eisen die gesteld zijn in De Wet PBR. Door het volgen van gerichte cursussen en opleidingen is uw kennis up to date. Op de VEB website staat u als Erkend PBO bedrijf geregistreerd. Voldoet u niet aan één of meerdere eisen, dan is er geen Erkenning van de VEB mogelijk. Kwaliteit dient gewaarborgd te worden en om de VEB erkenning te krijgen en te behouden zal er jaarlijks een inspectie plaatsvinden. Bij aanvang van een lidmaatschap zal, om de VEB erkenning te krijgen, dan ook een eerste inspectie noodzakelijk zijn. Pas na een positief resultaat vanuit deze inspectie wordt de VEB erkenning afgegeven. 

Samen staan we sterk:
Door een toenemend aantal leden zal ook het gewicht van de gezamenlijke stem groter worden. Het streven is om op termijn meer invloed in CAO vraagstukken te krijgen. Maar ook collectieve voordelen zoals een overkoepelende aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) hebben de volle aandacht. Uiteraard richt de werkgroep commercie zich ook op het vergroten van het leden aantal.

Ook lid worden? klik hier

Sinds 2015 ook "PBO beveiligingsbedrijf van het jaar"