Lid worden

Nieuwe leden:

Per doelgroep kunt u zich aansluiten bij de VEB. We onderscheiden hierbij leden en partners:
-  Techniek
-  PBO
-  ARC 
-  Partner

De VEB biedt haar leden ondersteuning, zowel bedrijfsmatig- als vakinhoudelijk. U wordt op de hoogte gehouden over ontwikkelingen in de branche via de VEB nieuwsbrieven en nieuwsberichten. Op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) kunt u mede het beleid van de vereniging bepalen. De VEB is er voor haar leden, maar ook door haar leden. Samen staan we sterk! 

Kosten per doelgroep per vestigingsadres:

  • lidmaatschap jaarlijks: € 700,00
  • lidmaatschap 2de doelgroep/zelfde eigenaar/zelfde naam jaarlijks: € 145,--  
  • lidmaatschap 2de vestigingsadres/zelfde eigenaar/zelfde naam jaarlijks: € 145,-- 
  • 2e lidmaatschap/ander vestigingsadres/zelfde eigenaar/andere naam: € 350,--
  • eenmalige inschrijfkosten per inschrijving: € 85,--
  • inspectie / kwaliteitsbegeleiding per bedrijf jaarlijks: € 327,73 
    * bedragen zijn exclusief BTW

Aspirant lidmaatschap: 
Elk lid start als aspirant lid. Indien een aspirant lid over de juiste documenten beschikt die vanuit zijn specifieke VEB doelgroep noodzakelijk zijn, kan de inspectie ten behoeven van de erkenning worden aangevraagd. Coaching/begeleiding vanuit het secretariaat om de VEB erkenning te verkrijgen is mogelijk. Leden die aan de erkenningseisen voldoen en waarbij de inspectie positief is beoordeeld, mogen zich VEB Erkend Beveiligingsbedrijf noemen. Het aspirant lidmaatschap wordt omgezet in het erkende lidmaatschap. Daarna wordt jaarlijks een inspectie uitgevoerd om de erkenning te behouden.  

Erkenning via andere organisaties:
Heeft u bedrijf een certificering/erkenning via een andere organisatie, dan kan de VEB deze gelijkstellen aan de VEB erkenning. Een inspectie via de VEB is dan niet altijd noodzakelijk. Meer informatie hierover via het secretariaat.

Aanmelden:
Bent u geïnteresseerd in het lidmaatschap en wilt u meer informatie, neem dan contact op met het secretariaat. Of mail of stuur het aanvraagformulier lidmaatschap. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op. Een intake gesprek behoort tot de standaard procedure om lid te kunnen worden.