Lid worden

Nieuwe leden:
Onze leden bestaan uit diverse soorten beveiligingsbedrijven. Zo ontstaat er een keten van aangesloten bedrijven die zorgen voor kwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid!

Per doelgroep kunt u zich aansluiten bij de VEB. We onderscheiden hierbij leden en partners:
-  Techniek
-  PBO
-  ARC 
-  Partner

Bent u nieuwsgierig wat een VEB lid in de  "Mijn VEB" omgeving kan doen? Raadpleeg dan de informatie over Mijn VEB.

Ondersteuning vanuit de VEB:
De VEB biedt haar leden ondersteuning, zowel bedrijfsmatig- als vakinhoudelijk. U wordt op de hoogte gehouden over ontwikkelingen in de branche via de VEB nieuwsbrieven en nieuwsberichten. Op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) kunt u mede het beleid van de vereniging bepalen. De VEB is er voor haar leden, maar ook door haar leden. Samen staan we sterk! 

Kosten per doelgroep per vestigingsadres:

  • lidmaatschap jaarlijks: € 700,00
  • lidmaatschap 2de doelgroep/zelfde eigenaar/zelfde naam jaarlijks: € 145,--  
  • lidmaatschap 2de vestigingsadres/zelfde eigenaar/zelfde naam jaarlijks: € 360,-- 
  • eenmalige inschrijfkosten per inschrijving: € 85,--
  • inspectie / kwaliteitsbegeleiding per bedrijf jaarlijks: € 300,-- 
    * bedragen zijn exclusief BTW

Elk lid is maximaal één jaar aspirantlid: 
Elk lid start als aspirantlid. Indien een aspirantlid over alle benodigde documenten beschikt die vanuit zijn specifieke VEB doelgroep noodzakelijk zijn, kan men aangeven de inspectie voor het definitieve lidmaatschap en de erkenning van die doelgroep te willen ontvangen. Aspirantleden hebben hiervoor 1 jaar de tijd. In dat jaar zal de VEB begeleidend en coachend optreden. Leden die aan de erkenningseisen van betreffende doelgroep voldoen en hun inspectie positief hebben doorlopen, mogen zich VEB Erkend Beveiligingsbedrijf noemen. Vervolgens wordt er jaarlijks een inspectie verricht om deze erkenning te behouden.  

Erkenning kwaliteitsregeling andere organisaties:
Indien een bedrijf al een door de VEB erkend keurmerk van een andere organisatie heeft, kan de VEB deze kwaliteitserkenning gelijkstellen aan die van de VEB. Dan is inspectie niet altijd noodzakelijk om de VEB erkenning te verkrijgen en te behouden. Meer info hierover via het secretariaat.

Aanmelden:
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Bel het secretariaat op 0348-421251 of neem contact met ons op via het contactformulier.
Wilt u zich aanmelden als lid, mail of stuur dan het ingevulde aanvraagformulier van uw betreffende doelgroep aan ons. Na ontvangst van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Een intake gesprek behoort tot de standaard procedure om lid te kunnen worden.

Afmelden lidmaatschap VEB:
Volgens de Statuten kan het lidmaatschap worden beëindigd aan het einde van een kalender jaar, rekening houdend met een opzegtermijn van 3 maanden. De opzegging dient schriftelijk te worden gedaan en aangetekend te worden verzonden. Er zal altijd een bevestiging van uitschrijving door de VEB aan het lid worden verzonden.