Samen staan we sterk

De VEB bedrijven
De VEB is uitgegroeid tot een belangrijke organisatie binnen de beveiligingssector, waarin 600 bedrijven vertegenwoordigd zijn. Hierdoor heeft de VEB een stem binnen de beveiligingsbranche. Binnen de VEB zijn diverse soorten beveiligingsbedrijven, elk met eigen specifieke kenmerken en een VEB eisenpakket, actief.  

VEB Erkende Beveiligingsbedrijven:

 • VEB Erkend Installatiebedrijf
  Deze bedrijven adviseren en installeren overeenkomstig de VRKI en kunnen de beveiligingsmaatregelen uitvoeren of afstemmen met overige VEB beveiligingsbedrijven. Ze voldoen aan de eisen van de Wet PBR en aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling. Ze geven VEB Kwaliteitsdocumenten af.

 • VEB Erkend Particuliere Beveiligingsorganisaties (PBO)
  Een PBO voldoet aan de eisen van de Wet PBR en is in bezit van een geldig ND nummer. Dit is uitgegeven door het Ministerie van Justitie. Deze leden bewaken uw eigendommen en uw veiligheid.

 • Particuliere Alarm Centrales (PAC/ARC)
  Een PAC voldoet aan de eisen die de wet stelt en heeft een PAC nummer. Dit is uitgegeven door het Ministerie van Justitie. Deze leden zorgen dat er na de alarmering een van te voren afgesproken actie wordt uitgevoerd.

Aangesloten VEB partners:

 • Partner
  Dit zijn bedrijven die uitsluitend beveiligingsproducten en of diensten aan VEB leden leveren. Ze verrichten geen beveiligingswerkzaamheden. Zie ook  Partneroverzicht

Meer informatie?
Heeft u interesse en wilt u ook Partner of  Lid worden? Wellicht wilt u meer informatie over het VEB bestuur of heeft u vragen die niet bij de veel gestelde vragen van uw doelgroep staan. Neem dan contact op met het secretariaat.